+31 6 20206103 mariska@mvtherapie.nl

Verbroken verbinding massage

Jouw leven begon met een zwangerschap en geboorte. De grootste wonderen die we kennen. Elke geboorte is magisch en bepalend voor de rest van je leven. Een goede start geeft een goede en stevige basis. Elke zwangerschap en geboorte verloopt anders. De een heeft een zwangerschap en geboorte zonder complicaties, terwijl anderen het prenataal al moeilijk hadden. Al deze ervaringen worden opgeslagen in ons onderbewustzijn. Ze hebben impact op onze ontwikkeling in ons latere leven. Met een verbroken verbinding massage kunnen deze (prenatale) blokkades zichtbaar en geheeld worden.

Verbroken verbindingen en hechtingsproblemen

Een zwangerschap en geboorte met complicaties kan leiden tot verbroken verbindingen en hechtingsproblemen. Deze kunnen onder andere ontstaan door spanning en stress tijdens de zwangerschap, niet gewenst zijn, ziekte en verlies tijdens de zwangerschap, bevallingen met een vacuümpomp of tang, stuit- en dwarsligging, inleiden van een bevalling, ruggenprik en een keizersnede.

Diepe sporen en onbegrepen gedrag en klachten

Verbroken verbindingen kunnen diepe sporen achterlaten. Een verstoorde verbinding met je moeder, jezelf, anderen en soms zelfs met het leven. Het kan leiden tot een bepaald (onbegrepen) gedrag, belemmerende overtuigingen en klachten. Denk aan ziekte, pijn, onverklaarbare angsten, depressie, onzekerheid, vermoeidheid, niet in je kracht komen, niet weten wat je wilt, etc.

Wat je bij kinderen soms ziet, is dat ze bepaald gedrag vertonen, wat maar niet te verklaren is. Ze krijgen allerlei stempels opgeplakt, terwijl de oorzaak ligt in de zwangerschap en/of geboorte.

Om de verbinding met je moeder, jezelf en het leven weer te herstellen, kunnen blokkades en geboortepatronen opgespoord en geheeld worden.

Opsporen en opheffen blokkades en geboortepatronen

Op onze voeten ligt de pre- en perinatale lijn. Hier zijn onze allereerste ervaringen (geboortepatronen) opgeslagen. Deze lijn staat in contact met onze ruggengraat of wervelkom. Als onze geboortepatronen verstoord zijn, zorgen deze voor spanning in onze wervelkolom. Die spanning voelen we in ons hele lichaam, wat allerlei blokkades kan geven.

Resultaat verbroken verbinding massage

Door bepaalde reflexzones op je voeten, die in verbinding staan met de pre- en perinatale lijn en je wervelkolom, te masseren kunnen blokkades en geboortepatronen opgeheven worden. Je energie gaat weer stromen. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Waarna ruimte ontstaat voor verandering en heling. Je zult ervaren dat de band tussen jou en je moeder, de verbinding met jezelf, anderen en het leven hersteld wordt. Het leven wordt lichter, plezieriger en authentieker. Je komt dichter bij wie je werkelijk bent en eindelijk in je kracht!

Voor alle leeftijden

Een verbroken verbinding massage is geschikt voor alle leeftijden. Juist bij kinderen kunnen snelle en wonderbaarlijke resultaten geboekt worden.

‘Als je op zoek bent naar de persoon die jou leven kan veranderen, kijk dan in de spiegel.’

‘Als je op zoek bent naar de persoon die jou leven kan veranderen, kijk dan in de spiegel.’