+31 6 20206103 mariska@mvtherapie.nl

NEI therapie Breda: lost de oorzaak op van jouw klachten

NEI is een krachtige, integrale methode voor het opsporen en oplossen van de oorzaak van jouw disbalans (lichamelijke en geestelijke klachten). Als NEI therapeut kijk ik verder dan jouw klachten en symptomen.

Elke klacht en ziekte heeft een emotionele oorsprong

Volgens de NEI theorie heeft elke klacht, ziekte of pijn een emotionele oorsprong. Die via het onderbewustzijn opgespoord kan worden. Ik werk met de vijf elementen van de Chinese geneeskunde. Er is vaak een verband tussen bepaalde klachten en een orgaan. Verdriet houdt bijvoorbeeld verband met je longen en spijsverteringsklachten met je milt. Vanuit een bredere zienswijze ga ik op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. NEI therapie lost blokkades en verstoringen vanaf de wortel permanent op. Zodat je weer in je kracht komt. Kunt zijn wie je werkelijk bent en voluit kunt genieten van het leven!

NEI maakt het onbewuste bewust

We maken veel mee in ons leven, fijne en minder prettige dingen. Daarvan vergeten we veel of stoppen het weg. Helemaal weg gaat het niet. Alles wat we in ons leven meemaken, elke herinnering, wordt opgeslagen in ons onderbewustzijn. Ook diepe trauma’s en onverwerkte emoties. Ons onderbewustzijn is onze ‘harde schijf’.

Alles wat we niet verwerken en oplossen, blijven we meedragen. Deze onverwerkte zaken (energetische ballast) blijven invloed uitoefenen op ons doen en laten. Als we ouder worden, gaan ze steeds zwaarder wegen en meer verstoringen geven. Denk aan ziekte, pijn, onverklaarbare angsten, depressie, onzekerheid, vermoeidheid, niet in je kracht komen, niet weten wat je wilt, etc. Waardoor je niet voluit kunt stralen en zijn wie je werkelijk bent.

Psycho Energetisch Geheugen (PEG)

Neuro Emotionele Integratie (NEI) is gericht op het Psycho Energetisch geheugen (PEG). Dit is het geheugen van je lichaam. In dit geheugen zijn niet alleen ervaringen van dit leven opgeslagen, maar ook van vorige levens. Je hebt een lichaam en een ziel. Jouw ziel is onsterfelijk. Alles wat je op zielsniveau meemaakt tijdens al je levens wordt opgeslagen in jouw blauwdruk. Dit is jouw essentie en huist in je onderbewustzijn. Je onderbewustzijn is het niveau waarin gewerkt wordt met NEI therapie. Ofwel NEI lost blokkades diepgaand op alle lagen op. Tijdens elke sessie wordt er liefdevol een laagje afgepeld. Totdat de verstoring of blokkade helemaal verdwenen is.

Het lichaam liegt nooit

Lichaam en geest vormen samen een ingenieus geheel. Het lichaam liegt nooit en geeft signalen af als er ergens lichamelijke of geestelijke verstoringen zijn. Deze signalen worden vanuit het onderbewustzijn gegeven. Vandaar dat sommige triggers ‘overdreven’ emotionele of verlammende reacties kunnen geven, als je nog onverwerkte trauma’s hebt.

Wat kan ik verwachten van een NEI behandeling?

Tijdens een NEI sessie ga ik op zoek naar de oorzaak van trauma’s, geestelijke en lichamelijke klachten. Ik werk met een biotensor. Dit is een nauwkeurig meet- en testapparaat die trilling opvangt. Alles op aarde bestaat uit trilling of frequentie. Elk mens heeft een eigen frequentie, net zoals onze organen. Met de biotensor kan ik meten of er grote onderlinge verschillen in trilling zijn. Deze verschillen duiden op verstoringen. De biotensor geeft aan welk orgaan ziek of verstoord is. Hierop kan ik mijn therapie afstemmen.

Weinig informatie vooraf nodig

Voorafgaand aan een NEI behandeling zijn er geen uitgebreide intakegesprekken nodig, waarin je uit moet leggen waar je last van hebt. Ik werk in jouw onderbewustzijn, dat geeft alle antwoorden. Wat wel van tevoren nodig is, is het opstellen van een behandelovereenkomst. Hierin wordt jouw privacy gewaarborgd. Bij mij kun je rekenen op vertrouwelijkheid en een veilige setting, waarin alles er mag zijn. Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Zachte en prettige behandeling

Ik stel vragen aan jouw onderbewustzijn met de biotensor. Je energie gaat weer stromen en je zelfgenezend vermogen wordt op een zachte manier geactiveerd. De NEI behandeling vul ik eventueel aan met een homeopathisch middel.

Snel, effectief en precies wat er nodig is

NEI werkt snel en is effectief en veilig. Al na een paar sessies merk je verbetering of ben je voorgoed van je klachten af. Alle blokkades die op een bepaald moment gezien willen worden, worden zichtbaar. Precies op het juiste moment en in de juiste intensiteit.

Activatie zelfgenezend vermogen

Tijdens en na een behandeling kun je extra ontspannen, moe of emotioneel zijn. Dit is een teken dat je lichaam op de behandeling reageert en zich aan het herstellen is.

Verbroken verbinding massage, access bars en access energetische facelift

Naast NEI therapie kun je ook terecht voor:

  • Verbroken verbinding massage: voetmassage om blokkades van geboortepatronen te herstellen.
  • Access Bars behandeling: lichte aanraking van je hoofd voor stressverlichting en ontspanning.
  • Access energetische facelift: zachte aanraking van gezicht en hals voor verjonging en ontspanning.

NEI is geschikt voor alle leeftijden

NEI is een effectieve, zachte en veilige therapie. Een NEI behandeling is daarom geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Vooral bij kinderen is er snel verbetering.

Kracht van NEI

^

NEI geeft snel resultaat. Al na één tot drie sessies zijn de klachten verminderd of opgelost.

^

Zachte, liefdevolle en ontspannen methode. Daarom is NEI ook ideaal voor kinderen.

^

NEI is een integrale therapie, werkt op alle lagen.

^

NEI stimuleert en herstelt het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

^

NEI geeft een opgeruimd gevoel.

^

NEI is geschikt voor alle leeftijden.

^

Geen lange praatsessies en uitleg nodig.

^

NEI kan voor elke klacht ingezet worden.

NB. NEI therapie is geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, enkel een aanvullende methode. Ik stel dan ook geen diagnoses. Bij ernstige klachten moet altijd een arts geraadpleegd worden.

‘Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd deed. Als hetgeen wat je doet niet werkt, doe dan iets anders!’

‘Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd deed. Als hetgeen wat je doet niet werkt, doe dan iets anders!’