+31 6 20206103 mariska@mvtherapie.nl

Soul Body Fusion®

Heb je het gevoel dat je geest en lichaam niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je soms het gevoel dat je niet geaard bent of er niet bij hoort? Weet je dat je meer energie en een betere gezondheid zou moeten hebben maar je weet niet hoe je dat kunt bereiken? Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van je ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam zoals de bedoeling is. Wil jij meer in contact komen èn blijven met je ziel, je hoogste potentieel?

Simpele en krachtige techniek

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. De energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) komt meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Het helpt je om je weer af te stemmen op je eigen levenskracht je echte zijn, om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van het allerbeste van jezelf. 

Effecten van Soul Body Fusion®

Een serie / sessie(s) Soul Body Fusion® kunnen de volgende effecten hebben:

* Rust in je hoofd

* Meer energie

* Lichaam en geest meer in balans

* Zelfhelende vermogen wordt versterkt

* Loslaten van emoties en blokkades

* Spirituele groei

* Positieve aantrekkingskracht

* Minder stress

Je gaat weer stralen. Niet alleen zul je het zelf merken maar ook de mensen om je heen. Veel mensen voelen zich na een Soul Body Fusion® sessie energieker, stralender en gelukkiger.

Juist in deze tijd is het afstemmen op jouw persoonlijke hoge zielsfrequentie extra nodig om in balans te komen en te blijven. Je brengt meer en meer bezieling in je lichaam, in je leven. Je gaat steeds meer stralen van binnenuit naar de mensen om je heen. 

Werkwijze Soul Body Fusion®

Hoe ziet een sessie eruit: 

Tijdens de sessie wordt je 2x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (ziel) meer in je lichaam.

Een traject bestaat uit 3 sessies van 2x 10 minuten.  

Eerste sessie dan na 1 week de tweede sessie en daarna na 2 weken de derde sessie. Dit traject kun je herhalen of onderhouden door een losse Soul Body Fusion® sessie.