+31 6 20206103 mariska@mvtherapie.nl

Over mij: Mariska Vorstenbosch

Hoi, ik ben Mariska Vorstenbosch, NEI therapeut en holistisch coach van MV therapie en coaching. Leuk dat je mijn website bezoekt! Voel je welkom hier en in mijn praktijk in Breda.

Wie ben ik?

Ik heb jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt, totdat op een gegeven moment NEI op mijn pad kwam. Al na één sessie was ik zo onder de indruk van de werking en het effect van NEI. Ik ben toen gestart met de opleiding tot NEI therapeut. Deze opleiding klopte voor mij helemaal en heeft me veel gebracht, waaronder prachtige inzichten en waardevolle tools. Tijdens deze opleiding begon mijn zoektocht naar mezelf. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik? En wat heb ik nu écht te brengen? Mijn levensenergie begon weer te stromen. Ik kwam weer in mijn kracht en thuis bij mezelf. Dit gun ik iedereen. Want alleen als je vrij van blokkades en verstoringen bent, kun je voluit leven en genieten! Na de algemene NEI opleiding heb ik ook de NEI master behaald en nog andere cursussen op dit gebied en de NLP opleiding gedaan. Continu ben ik in beweging om mezelf te blijven ontwikkelen en volg ik regelmatig bijscholingen waaronder ook NEI voor dieren.

In mijn praktijk wil ik mensen behandelen, zodat ze weer in hun kracht komen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Worstel je met jezelf? Ben je niet in balans? Kom je maar niet vooruit? En ervaar je allerlei vage, onbegrepen klachten? Ik kan jou helpen met NEI therapie, coaching en andere holistische technieken. Zodat je weer in balans en lekker in je vel komt. NEI is geschikt voor jong en oud. Ik behandel zowel volwassenen als kinderen. Je kunt bij mij rekenen op vertrouwelijkheid en een veilige setting, waarin alles er mag zijn. Ik ben aangesloten bij het CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Mariska_MVtherapie&coaching

Aanbod MV therapie & coaching:

  • NEI behandeling: zachte en integrale therapie voor het opsporen en oplossen van de oorzaak van disbalans en klachten. Liefdevol worden laagjes afgepeld en geheeld. Totdat de klacht helemaal opgelost is.
  • Verbroken verbinding massage: opsporen en oplossen van de oorzaak van geboortepatronen, -blokkades en hechtingsproblemen.
  • Access bars behandeling: zachte aanraking van energiepunten op je hoofd, geeft ontspanning en een opgeruimd gevoel.
  • Access energetische facelift: zachte aanraking van je gezicht en hals voor verjonging en ontspanning.

Mijn aanpak en werkwijze

Het fijne van NEI is dat ik weinig informatie van tevoren nodig heb om jou te kunnen behandelen. Er hoeven geen vragenlijsten ingevuld te worden. Ook zijn er geen uitgebreide intakegesprekken nodig waarin jij jouw klachten moet toelichten. Ik werk in jouw onderbewustzijn. Tijdens een behandeling stel ik vragen aan jouw onderbewustzijn, dat alle antwoorden heeft. Het enige wat je hoeft te doen, is ontspannen te gaan zitten. De rest gebeurt vanzelf op een veilige en prettige manier. Er gebeurt altijd precies wat er op een bepaald moment nodig is. Nooit te veel of te weinig.

Wat hoor ik terug van mijn cliënten?

Van mijn cliënten hoor ik terug dat ik rust uitstraal, alles er mag zijn zonder oordeel en dat NEI effectief, laagdrempelig en ontspannen is. Al na één sessie wordt verschil en verlichting gevoeld. Lees mijn recensies voor nog meer ervaringen.

‘Mijn aanpak is zacht, liefdevol, krachtig, intuïtief en doeltreffend. Ik voel wat er nodig is, ga direct naar de kern en breng jou in beweging. Als je energie gaat stromen, komt er ruimte voor verandering en heling. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Waardoor je jezelf kunt helen. Alles zit al in jou. Je bent superkrachtig, maar bent het alleen vergeten.’’

‘Mijn aanpak is zacht, liefdevol, krachtig, intuïtief en doeltreffend. Ik voel wat er nodig is, ga direct naar de kern en breng jou in beweging. Als je energie gaat stromen, komt er ruimte voor verandering en heling. Je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Waardoor je jezelf kunt helen. Alles zit al in jou. Je bent superkrachtig, maar bent het alleen vergeten.’’